Hanneke heeft op twee momenten in mijn carrière een belangrijke rol gespeeld. Het was steeds in een periode van een ‘grote’ stap. Door haar coaching word je wakker en kijk je met andere ogen naar jezelf. Ze weet jou verbanden te laten ontdekken die je eerder niet zag en die je handelen kleuren. Inzichten van wat je wilt, worden bijvoorbeeld gefilterd door wat je mag van jezelf én door wat je kan. Dan kom je pas bij wat je doet! En dat is zo waar!! 

Directeur overheid

Hanneke Huisman van Competence Care is al jarenlang onze huisadviseur op het gebied van ingewikkelde HRM-kwesties. Wij laten voor de kandidaten binnen onze organisatie competentie-onderzoeken door haar doen. Behalve zeer bruikbare en praktische rapportages, levert Hanneke ook veel extra toegevoegde waarde door nuttige tips en aanbevelingen. Competence Care is zeer toegankelijk, adequaat en heeft veel kennis en kunde op het brede spectrum van HRM. Wat mij steeds weer opvalt is dat onze medewerkers die in gesprek gaan met Hanneke haar deskundigheid zeer waarderen, vooral om de menselijke kant van de interactie en haar duidelijkheid 

directeur/bestuurder

Ik heb Hanneke Huisman leren kennen in het kader van een assessment dat zij mij afnam. Ik was onder de indruk van de diepgang van haar analyse. Die analyse is gebaseerd op een goede werkmethode, maar dat niet alleen. Hanneke’s inzicht in mensen en haar adviezen zijn vooral gestoeld op mensenkennis, een goed invoelingsvermogen en een “zesde zintuig” voor hoe mensen in elkaar zitten en wat hun drives zijn. Die eigenschappen zie ik terug in de wijze waarop Hanneke coacht. Zij combineert diepgang met een heel praktische aanpak. Ik werk heel graag met haar, zowel voor mij zelf als – vanuit mijn rol als leidinggevende – voor anderen.

HR manager

Ik werkte in de industrie en voelde mij al jaren aangetrokken tot de zorg. Door het onderzoek bij jullie heb ik een switch gemaakt… Ik heb er geen moment spijt van!! Door het gesprek met jullie is er veel losgekomen en ben ik op de plaatst terechtgekomen waar ik hoor te zijn.

Woonbegeleider